Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

ISHOCKEYFAN602

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Giftpar bestämde nyföddes fandom
- Canadiens smeknamn Tröjor auktionerades för välgörenhet
- John Tavares tröjor är populära i Kanada
- Förbered Rantanen tröjor för din familj
- Capitals släppte tröjor för den nya säsongen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter ishockeyfan602 à vos favoris
 Giftpar bestämde nyföddes fandom Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Även om det finns många par som är fans av olika lag, påverkar detta inte deras känslor. Det finns ett par, de bär sina egna support-lag Billiga NHL Tröjor, satsar ett spel, om deras respektive supportlag vinner, har en part rätt att höja sin nyfödda Jacob som hans eller hennes lagfans. Paul Zarnett är ivrig hockeyspelare och livslång Maple Leafs fan. Hans fru Leah, en stor Boston Bruins-fan, gjorde en vänlig satsning. De gjorde ett tecken, vilket är Maple och Bruins sista seger. Satsningen är att deras nyfödda, Jacob, kommer att stödja hans eller hennes favoritlag. Paret hade haft en sådan insats när Leah var gravid med Avery, som är på väg att bli en 4-årig dotter. Maple Leafs vann också spelet. Avery blev naturligtvis ett fan av Maple Leafs. Avery bar en Toronto Maple Leafs tröja och Bruins hatt, skrattade Leah. Från och med nu har Maple Leaf-laget vunnit en annan ung fläkt de senaste tre åren.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-12-2018 à 13h10

 Canadiens smeknamn Tröjor auktionerades för välgörenhet Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vad är det med ett smeknamn? I allmänhet är spelarens Billiga NHL Tröjor uppkallad efter egen. Alla är också mycket bra att acceptera och komma ihåg. Kanadensare hade dock smeknamn Tröjor under uppvärmningsperioden och auktionerades till välgörenhetsorganisationer. Canadiens var före sitt spel mot Ottawa Senators, som auktionerades efter matchen för Canadiens Foundation. Montreal Canadiens fans fick se på Carey Price, Matthew Peca, Jesperi Kotkaniemi och andra på isen på Bell Center på tisdag. Alla har en blå, vit och röd Tröjor med smeknamn och nummer på baksidan. Jesperi Kotkaniemi var till exempel KK. Montreal Canadiens tröja auktionerades för att samla in pengar till områdes välgörenhetsorganisationer. Auktionen är en del av Montreal TeleDON-evenemanget på året. Jag tror att fans i Montreal kommer att få en mer specifik förståelse av denna fråga.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-12-2018 à 14h06

 John Tavares tröjor är populära i Kanada Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det händer äntligen! Den populäraste idrottsutövarens Billiga NHL Tröjor i Kanada sport ändrade lag över sommaren. John Tavares gör sin Maple Leafs debut som suppleant kapten. Tavares valdes först överallt av New York Islanders i NHL Entry Draft 2009, där han tillbringade nio säsonger och tjänstgjorde som kapten i fem säsonger. Centret vägrade San Jose Sharks som gjorde honom till den högsta betalda spelaren i NHL. Han gick med i Maple Leafs och undertecknade ett kontrakt på sju år. Men hans fans är inte bara i Kanada; de är över hela landet. De skulle vilja rep deras favorit Tavares Toronto Maple Leafs tröja. Så, du kanske behöver tröjor om du är en Tavares fan. Eftersom säsongen sparkar in i redskap, kommer vi att hålla dig uppdaterad om alla senaste jerseyutgåvor, kläddesigner och nya marscher som faller som det gäller John Tavares.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-11-2018 à 14h32

 Förbered Rantanen tröjor för din familj Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Thanksgiving kommer. Har du upptagen att köpa Billiga NHL Tröjor som en present till din familj nyligen? För hockey entusiaster är det här en väldigt cool sak. Mer än bara Finland köper nhl fans över hela världen köpskjortor till Thanksgiving. Mikko Rantanen ger stora kommersiella fördelar. Colorado Avalanche-stjärnan Mikko Rantanen har varit den bästa spelaren i NHL genom den första månaden av säsongen. Han tjänade den ära genom att spela in 5 mål och 16 assisterar, för 21 poäng, under den första månaden 2018-19. Nummer 96 Columbus Blue Jackets hockeytröja är en stor del av Avalanches framgång. Det var veckan som såg Colorado Avalanche spela fyra matcher, vinna en på vägen och en hemma. Efter Thanksgiving är det svart fredag och jul. Är du redo för en present? Du kan spara tid genom att välja en webbutik som www. ishockeyfanshop.com

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-11-2018 à 13h35

 Capitals släppte tröjor för den nya säsongen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I början av den nya säsongen har många NHL-team börjat släppa sina nya NHL Ishockey Tröjor, fans som gillar det måste vara uppmärksamma på oss, för vi kommer att sälja nya produkter för första gången. Ett antal lag har redan släppt alternativa utseende för den kommande säsongen, allt från strålande till grymt blid. Washington bestämde sig för att hålla sig i sitt vintageutseende med sin ursprungliga röda Washington Capitals hockeytröja. Beslutet är smart, med tanke på den ursprungliga röda tröjan är det bästa utseendet det här laget har sportat i sin historia. Om du inte är en fan, eller om du är någon som ser fram emot nya tröjor, är din mening om tröjor först ogiltig eftersom den klassiska röda är strålande....

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-10-2018 à 10h23


|<< | 1 |  2   3  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 03-06-2018 à 10h58 | Mis à jour le 10-12-2018 à 13h10 | Note : Pas de note